Links til vore sponsorer:

JK Model har i over 10 år drevet butik i Aarhus. De har et bredt udvalg indenfor modeltog i H0, og vel nok det største udvalg i N i Danmark. De køber og sælger brugt modeltog. JK MODEL er både sponsor og leverandør til Modelbane Europa.


Railtech Denmark ApS er en lokal virksomhed, der beskæftiger sig med sikrings- og signalteknik på jernbaner i Danmark. De har tegnet sponsorat hos Modelbane Europa, for at støtte os.

Hadsten Optik – Din optiker i Hadsten og omegn

Vi er Mette, Benny, Didde og Laura og vi er Hadsten Optik. I vores daglige arbejde er professionalisme og faglighed en selvfølge. Vi sætter en ære i at være ærlige, når vi rådgiver vores kunder. Det gælder både i valget af briller, solbriller eller kontaktlinser og hos os kan man være sikker på, at vi altid giver en personlig, ærlig og oprigtig vejledning. Vi bestræber os på, at alle vores kunder går fra butikken med den rigtige løsning til lige netop deres behov.

Facon marketing

Facon er en reklamevirksomhed der har hjemme i Hadsten. De kan hjælpe til med markedsføring på hjemmesider, sociale medier, lave branding gennem grafisk design, samt designe tryksager.

Danbolig HAdsten

Danbolig Hadsten og Hinnerup. Ejendomsmægler der ikke bare sælger boliger, men også kender til lokalområdet og kan rådgive om ikke kun køb af bolig, men også om placeringen af boligen i forhold til hvad man har brug for i sine omgivelser.
Danbolig Hadsten engagerer sig lokalt – også i Modelbane Europa, den lokale turistattraktion

vestjyskBANK er vores billetsponsor, find deres navn bagpå vore billetter.
vestjyskBANK startede i Lemvig i 1874. Banken har gennem sammenlægninger og fusioner vokset sig stor og dækker i dag et område fra Thisted i nordvest til Odense i sydøst. vestjyskBANK er i Hadsten nabo til Modelbane Europa.

Nyttige links

Baneforum.dk
Dansk forum om modeljernbaner og rigtige jernbaner.
Stil dine spørgsmål der.
Sommerhusportalen Campaya har lavet en ferieguide for Kronjylland og Djursland som du kan læse her.