Links til vore sponsorer:

JK Model har i over 10 år drevet butik i Aarhus. De har et bredt udvalg indenfor modeltog i H0, og vel nok det største udvalg i N i Danmark. De køber og sælger brugt modeltog. JK MODEL er både sponsor og leverandør til Modelbane Europa.

Vi leverer kvalitet
Hos Nimo Byg går vi op i vores håndværk og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan være sikker på godt og veludført arbejde når du vælger os som leverandør.

Vi er serviceminded
Uanset om der er tale om en lille eller stor opgave, rådgiver vi dig grundigt så du kan træffe den rigtige beslutning. Vi lægger stor vægt på at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde.

Vi er erfarne
Hos Nimo Byg har vi mange års erfaring indenfor entreprenørfaget og det gælder både mindre og større opgaver. Vores medarbejdere uddannes løbende, så de hele tiden er opdateret indenfor det nyeste på entreprenør området.

Hadsten Optik – Din optiker i Hadsten og omegn

Vi er Mette, Benny, Didde og Laura og vi er Hadsten Optik. I vores daglige arbejde er professionalisme og faglighed en selvfølge. Vi sætter en ære i at være ærlige, når vi rådgiver vores kunder. Det gælder både i valget af briller, solbriller eller kontaktlinser og hos os kan man være sikker på, at vi altid giver en personlig, ærlig og oprigtig vejledning. Vi bestræber os på, at alle vores kunder går fra butikken med den rigtige løsning til lige netop deres behov.

Danbolig HAdsten

Danbolig Hadsten og Hinnerup. Ejendomsmægler der ikke bare sælger boliger, men også kender til lokalområdet og kan rådgive om ikke kun køb af bolig, men også om placeringen af boligen i forhold til hvad man har brug for i sine omgivelser.
Danbolig Hadsten engagerer sig lokalt – også i Modelbane Europa, den lokale turistattraktion

vestjyskBANK er vores billetsponsor, find deres navn bagpå vore billetter.
vestjyskBANK startede i Lemvig i 1874. Banken har gennem sammenlægninger og fusioner vokset sig stor og dækker i dag et område fra Thisted i nordvest til Odense i sydøst. vestjyskBANK er i Hadsten nabo til Modelbane Europa.

Nyttige links

Baneforum.dk
Dansk forum om modeljernbaner og rigtige jernbaner.
Stil dine spørgsmål der.
Sommerhusportalen Campaya har lavet en ferieguide for Kronjylland og Djursland som du kan læse her.